16 Mart 2009 Pazartesi

TÜRKLERE ÖZEL PASSATLAR


Türkiye’de yeni bir donanım konseptine imza atmak amacıyla tasarlanan Passat ve Passat Variant Exclusive serisi, 55 bin 760 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Türkiye’ye özel olarak hazırlanan Exclusive donanımının en büyük özelliği ön yolcular kadar arka koltukta seyahat eden yolcuların güvenliği ve konforunun da düşünülmüş olması. İş adamları için bir ofis, aileler için ise konforlu bir mekan olarak tasarlanan Exclusive’de Vienna deri döşeme, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, elbise askısı, elektrikli arka cam ve manuel arka yan cam perdeleri ve çift bölgeli klima özelliği de standart olarak sunuluyor.

VW Passat Exclusive sahipleri, Blueooth özelliği ile ellerini direksiyondan kaldırmadan cep telefonları ile konuşabilecekler. Ayrıca 230 Volt elektrik soketi ile araçlarını ofis olarak kullanmak isteyen iş adamları diz üstü bilgisayarlarını, kalabalık aileler ise küçük bir buzdolabını çalıştırabilecek. VW Passat Exclusive serisinde 1.6 litre FSI benzinli motor, manuel ve tiptronik şanzıman seçenekleriyle beraber sunuluyor. 2.0 litre TDI motorlu versiyonlarda da hem manuel hem tiptronik DSG şanzıman seçeneğine yer veriliyor. ABS, ESP, ASR, EDL, EBD, ön sis farları, 8 adet hava yastığı, ön ve arka park mesafe sensörleri, kendiliğinden kararan iç dikiz aynasının yanı sıra elektromekanik park freni ve elektronik kontak kilidi de aracın standart donanımında yer alıyor.

1.6 lt FSI benzinli motorlarda 55 bin 760 YTL ve 2.0 lt TDI dizel motorlarda 75 bin 940 YTL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim fiyatları ile satışa sunulan Passat ve Passat Variant Exclusive’ler hem araçlarını ofis olarak kullanmak isteyen iş adamlarına hem de araçlarında konfor arayan ailelere hitap ediyor. alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder