27 Mart 2009 Cuma

2009 Rolls-Royce Phantom ve Phantom Extended Wheelbase


Rolls-Royce Motor Cars 2009 model Rolls-Royce Phantom ve Phantom Extended Wheelbase’e yapacağı ürün güncellemelerinin ayrıntılarını açıkladı.
2008’deki başarılı satış yılını temel alarak yeni yıl modeline aşamalı olarak bir dizi incelikli geliştirmenin dahil edilmesi Rolls-Royce Phantom’un süper lüks segmentinin en üst düzey ürünü olma ününü perçinleyecek.
Aracın ön görünüşünü Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe ve Rolls-Royce Phantom Coupe ile uyumlu hale getirmek için yeni ve aerodinamik bir ön tampon tasarlanmış ve paslanmaz çelikle kaplı daha alçak bir ızgaraya entegre edilmiş. Dış taraftaki diğer yeni özellikler arasında LED kapı kolu aydınlatması ve standart olarak 21 inç dökme alüminyum jantlarından oluşuyor. İki jant seçeneği daha mevcut. Bunların ikisi de dövülmüş alaşımla imal edilmiş ve boyanmış ya da kısmen cilalanmış kaplamayla alınabiliyor. Güncellenmiş Rolls-Royce Phantom’un içinde, arkadaki yolcular, piknik masalarının içine monte edilmiş 12 inçlik monitörlere ses ve görüntü bağlantısı sağlayan, yeni RCA bileşik girişinden yararlanabilecekler. Diğer özellikler arasında entegre tutamaklara sahip yeni ön ve arka kapı iç kaplamaları ve C sütununda ilave aydınlatma sağlayan bir çift yeni çift yönlü okuma lambası sayılabilir. Arka klima kontrolü, ses düzeyi kontrolü ve elektrikli cam düğmeleri şimdi daha rahat olacak şekilde yeniden konumlandırılmış ve kapının içindeki ahşap kaplama bir panelin içine alınmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder